Müller Competition Chokes är enligt många skyttar på såväl elitnivå som hobbynivå det bästa valet av choke för träning och tävling i lerduveskytte. Jimmy Müller, tävlingsskytt inom bla. FITASC och flygplanstekniker i USA, skapade den unika designen genom att föra samman skyttet med kunskaper om tillverkning i flygplansaluminium. Med en inblandningen av keramisk teflon har det resulterat i den mest välbearbetade choken på marknaden idag.

Med en effektiv träffbild även på långhållsduvor, halva vikten mot titanium, en tredjedel av vikten för stål så får du en choke som inte ändrar balansen på ditt hagelgevär. 

Jimmy Müller designat en choke med en otrolig spridning och träffbild som gör samma jobb som två traditionella choker.


Typ:

U0 = Cylinder / Skeet
U1 = Skeet / Improved Cylinder (IC)
U2 = IC / Light Modified (Lt.Mod)
U3 = Modified / Improved Modified (I.Mod)
U4 = Full / Extra Full

Observera:

  • För Müller Competition Featherlite tävlingschoker rekommenderas för bly max 28 gram US6 (U0-U4) och för stål max 28 gram US6 (U0‐U3). För U4 rekommenderas enbart bly.

 

  • Fabrikanterna har ofta använt sig av flera olika system för choker. Vid beställning av choker är det på kundens ansvar att uppge och beställa till rätt choke-system. För mer information och hjälp kontakta oss på mail eller telefon. Muller Choke Müller Chokes