Svensk Skyttesupport har valt Scandinavian Safe till vår leverantör av vapen- och säkerhetsskåp för att kunna garantera högsta möjliga service och kvalitet. Normalt sett sker alla leveranser med DSV. I Stor-Stockholm med omnejd kan vi också erbjuda utkörning och inbärning på plats när det passar dig, även på kvällar och helger. Vill du hellre hämta ditt skåp så går det också bra.

När du väljer vapenskåp så är den enskilt viktigaste frågan, vad får du plats med? Ju högre ju bättre, då får du in vapen med långa pipor eller med ljuddämparen påskruvad, och du kan även få en värdefullt topphylla till ammunition och tillbehör.

För att förenkla för dig har vi delat in vapenskåpen i tre undergrupper beroende på höjd, 120, 125 eller 150 cm höga skåp. Vi börjar också med det smalaste så att du snabbt ska hitta det skåp som passar dina utrymmen och behov bäst.

Vill du ha mer information, få hjälp med att välja skåp eller bestämma leveranssätt och tid så är du alltid välkommen att ringa eller maila.

 

Lite om Scandinavian Safe:

Scandinavian Safe är ett familjeföretag som idag drivs av fyra syskon. Bolaget startades 2001 och vi har sedan dess tillverkat över 100 000 värdeförvaringsenheter till myndigheter, företag och privatpersoner. Vi är en liten och flexibel organisation med ett brinnande intresse för säkerhetsskåp och vi kan enkelt omsätta våra erfarenheter och kunskaper i innovativa och kreativa lösningar. Många av de skåp och lösningar vi tagit fram är idag standard på marknaden.Vi har alltid haft som mål att tillverka unika och säkra värdeförvaringsenheter till konkurrenskraftiga priser. Dagligen hjälper vi våra kunder att välja rätt skåp efter just deras behov och vi arbetar alltid efter att ge våra kunder bästa tänkbara service. Vårt huvudkontor, centrallager och showroom ligger i Huddinge söder om Stockholm. Här visar vi skåp för alla sorters behov, i olika storlekar och med olika certifieringar.