Köpvillkor Svensk Skyttesupport AB

 

Priser

I priserna ingår lagstadgad moms. Vi reserverar oss för eventuella feltryck och andra omständigheter.

Betalningsvillkor

Betalningsvillkor anges av Klarna och gäller för deras lösning Klarna Checkout. Du kan läsa mer om dessa här http://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/Klarna/sv_se/checkout

Vi tillämpar en åldersgräns på 18 år för alla köp.

Frakt

Leverans inom Sverige sker med DHL Service Point och packas/skickas normalt senast dagen efter beställning på vardagar. Orderbekräftelse skickas på e-post i samband med beställning. Skulle en vara tillfälligt vara slut läggs en restorder och information om detta samt beräknad leveranstid skickas per e-post.

Frakt- och emballagekostnaden är 85 sek för vanliga paket. För Hamilton Slipstand är frakt- och emballagekostnaden 130 sek.

För paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera kunden kostnaderna för frakt och returfrakt samt en hanteringskostnad på 100 sek per försändelse.

Ångerrätt

Skulle du inte vara nöjd med den vara du beställt kan du inom 14 dagar efter mottagandet returnera varan och få pengarna tillbaka. Du betalar då bara returfrakten och får det du betalat (exkl returfrakt och ev postförskottsavgift) inbetalt på ditt konto inom 14 dagar. Förutsättningen är att varan inte är använd och att ev förpackning kan återanvändas. Innan du skickar tillbaka varan var vänlig kontakta Svensk Skyttesupport på info@svenskskyttesupport.se eller på telefon 0707-39 91 80

Vill du avbeställa en icke levererad vara så meddelar du oss på adressen eller telefonnumret ovan. Har du betalat med kort vid beställningen annullerar vi betalningen, eller återbetalar den inom 14 dagar.

Reklamation / Byten

Har du fått en vara som är felexpedierad eller felaktig på något sätt så får du givetvis en ny eller pengarna tillbaka. Skulle varan vara transportskadad så anmäl detta till fraktbolaget vid leveransen om möjligt, i annat fall tag kontakt med oss på info@svenskskyttesupport.se eller på telefon 0707-39 91 80.

Kvalitetsgaranti / Trygghetsförsäkring

Som garantisedel gäller följesedeln/fakturan och Svensk Skyttesupport följer Konsumentköplagens bestämmelser samt Distans- och Hemförsäljningslagen.

Personuppgifter

De personuppgifter du som kund lämnar till Svensk Skyttesupport kommer endast att användas för våra administrativa rutiner och vår marknadsföring. Vill du ha ett utdrag på de uppgifter vi har så är du mycket välkommen att kontakta oss på info@svenskskyttesupport.se eller på telefon 0707-39 91 80.

Force Majeure

Svensk Skyttesupport AB är befriad från eventuell underlåtenhet att fullfölja åtgärder i köpvillkoren om vi påverkas av omständigheter utanför vår kontroll, force majeure. Som exempel på force majeure är naturkatastrofer, strejker, olyckor, ändrade myndighetsbeslut och liknande händelser.