Köpvillkor Svensk Skyttesupport AB
Integritetspolicy (GDPR)

 

Priser

I priserna ingår lagstadgad moms. Vi reserverar oss för eventuella feltryck och andra omständigheter.

Betalningsvillkor

Betalningsvillkor anges av Klarna och gäller för deras lösning Klarna Checkout. Du kan läsa mer om dessa här http://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/Klarna/sv_se/checkout

Vi tillämpar en åldersgräns på 18 år för alla köp.

Frakt

Leverans inom Sverige sker med DHL Service Point och packas/skickas normalt senast dagen efter beställning på vardagar. Orderbekräftelse skickas på e-post i samband med beställning. Skulle en vara tillfälligt vara slut läggs en restorder och information om detta samt beräknad leveranstid skickas per e-post.

Frakt- och emballagekostnaden är 85 sek för vanliga paket. För Hamilton Slipstand är frakt- och emballagekostnaden 130 sek.

För paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera kunden kostnaderna för frakt och returfrakt samt en hanteringskostnad på 100 sek per försändelse.

Ångerrätt

Skulle du inte vara nöjd med den vara du beställt kan du inom 14 dagar efter mottagandet returnera varan och få pengarna tillbaka. Du betalar då bara returfrakten och får det du betalat (exkl returfrakt och ev postförskottsavgift) inbetalt på ditt konto inom 14 dagar. Förutsättningen är att varan inte är använd och att ev förpackning kan återanvändas. Innan du skickar tillbaka varan var vänlig kontakta Svensk Skyttesupport på info@svenskskyttesupport.se eller på telefon 0707-39 91 80

Vill du avbeställa en icke levererad vara så meddelar du oss på adressen eller telefonnumret ovan. Har du betalat med kort vid beställningen annullerar vi betalningen, eller återbetalar den inom 14 dagar.

Reklamation / Byten

Har du fått en vara som är felexpedierad eller felaktig på något sätt så får du givetvis en ny eller pengarna tillbaka. Skulle varan vara transportskadad så anmäl detta till fraktbolaget vid leveransen om möjligt, i annat fall tag kontakt med oss på info@svenskskyttesupport.se eller på telefon 0707-39 91 80.

Kvalitetsgaranti / Trygghetsförsäkring

Som garantisedel gäller följesedeln/fakturan och Svensk Skyttesupport följer Konsumentköplagens bestämmelser samt Distans- och Hemförsäljningslagen.

Personuppgifter enligt GDPR (General Data Protection Regulation)

Svensk Skyttesupport AB’s integritetspolicy enligt GDPR (General Data Protection Regulation) förklarar vilka uppgifter vi samlar in, hur de används och hur de sparas.

Vilka personuppgifter vi som personuppgiftsansvarig sparar:

  1. Kontaktuppgifter som namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
  2. Beställningar som genomförts.
  3. Information gällande beställningar, garantier, reklamationer, reparationer och liknande.
  4. Offerter, priser, leveransvillkor och andra affärsöverenskommelser som träffats.

Användning av information:

  1. Fullföljande av affärsöverenskommelser där avsteg gjorts från ordinarie försäljningsvillkor.
  2. Garantiåtaganden som gjorts för produkter och tjänster vid t.ex en reklamation eller retur.
  3. Produktinformation och produktuppföljning som meddelas kunder som köpt en viss vara eller tjänst.
  4. Direktmarknadsföring till köpande kunder. Se även punkt 3 under ”Säkerhet och integritet”.

Säkerhet och integritet:

  1. Inga personuppgifter delges andra externa företag än våra samarbetspartners TexTalk webshop, Klarna, IZettle, DHL och Loopia. Dessa företag fungerar som personuppgiftsbiträden och lyder på samma vis under GDPR (General Data Protection Regulation).
  2. Eventuella cookies på webplatser kan ej kopplas ihop med identifierbar person.
  3. Du som kund kan avsäga dig all direktmarknadsföring med omedelbar verkan och får då också bekräftelse via mejl att detta skett.
  4. Personuppgifter sparas så länge som det krävs enligt Bokföringslagen eller så länge en affärsförbindelse föreligger.
  5. Du som kund kan begära ut de uppgifter som finns, begära rättning av eventuella fel och även begära att personuppgifterna raderas (om det ej strider mot Bokföringslagen).
  6. Personuppgifter skyddas med brandväggar, lösenordsskydd och är ej tillgängliga för andra än företagets personal och behörig personal hos våra samarbetspartners. De datorer och servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

Har du frågor eller funderingar kring Svensk Skyttesupports integritetspolicy är du alltid välkommen att kontakta oss på info@svenskskyttesupport.se eller på telefon 070-739 91 80.

Force Majeure

Svensk Skyttesupport AB är befriad från eventuell underlåtenhet att fullfölja åtgärder i köpvillkoren om vi påverkas av omständigheter utanför vår kontroll, force majeure. Som exempel på force majeure är naturkatastrofer, strejker, olyckor, ändrade myndighetsbeslut och liknande händelser.